Forum mladih i Forum žena SDP-a organizirali radionice o EU projektima

Objavljeno: 27.08.2014. 10:22

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Forum mladih SDP

Izvor: galerija-images/Radionice o EU projektima - SDP

U organizaciji Foruma mladih i Socijaldemokratskog foruma žena SDP-a Varaždinske županije proteklog su vikenda, 23. i 24. kolovoza, održane su besplatne dvodnevne radionice pod nazivom "EU projekti - Upravljanje projektnim ciklusom".

Radionice su održane u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta u Varaždinu, a njihov je cilj bio upoznati polaznike s tematikom EU fondova, pomoći im u lakšem pronalasku europskih fondova i natječaja na koji se mogu prijaviti za dobivanje sredstava iz Europske unije, upoznati ih s procedurama i uvjetima za dobivanje sredstava te naučiti postaviti projekt za apliciranje na natječaj.

Predavači na radionicama bili su Hrvoje Kovač, zamjenik gradonačelnika grada Lepoglave i dugogodišnji član mnogih udruga s područja Varaždinske županije, Ana Cecelja, voditeljica u suradnoj organizaciji Programa Jako, Staška Barić, međunarodna tajnica Foruma mladih SDP-a Hrvatske i voditeljica EU projekta "Green je IN" te Petra Međimurec, djelatnica u gradu Ludbregu zadužena za pripremu projekata.

- Županijske organizacije Foruma mladih i Socijaldemokratskog foruma žena SDP-a Varaždinske županije i ubuduće će, sukladno sa svojim planom i programom rada, provoditi razne radionice na ovu i srodne teme, kako bi svima ponudili nova znanja i vještine te im predočili važnost njihovih ideja i mogućnost apliciranja njihovih projekata na fondove EU - istaknuo je predsjednik ŽO Foruma mladih SDP-a Varaždinske županije Luka Zrinski.

{gallery}Radionice o EU projektima - SDP{/gallery}

Komentari