FOTO: Društvo građevinskih inženjera i tehničara održalo Skupštinu

Objavljeno: 07.03.2015. 17:15

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Nikola Kokotec

Izvor: galerija-images/dgit skupstina turist 2015

U prostorijama hotela Turist, u petak 6. ožujka, održana je redovna godišnja Skupština Društva građevinskih inženjera i tehničara Varaždin.

Na Skupštini su uz velik broj članova društva nazočili i brojni gosti među kojima su bili i Dragan Blažević, predsjednik HSGI-a, Alen Kišić, zamjenik župana Varaždinske županije, Josip Hehet, predsjednik Gradskog vijeća Grada Varaždina, Milan Rezo, predsjednik Hrvatskog geodetskog društva te mnogi drugi uzvanici.

Prije samog početka službenog dijela Skupštine održana je prezentacija tvrtke Cemex Hrvatska d.d. koja proizvodi, distribuira i prodaje cement, beton, agregat i vezane građevinske materijale.

Svoje izvješće o radu Predsjedništva podnijela je predsjednica Mirna Amadori. Podsjetila je sve nazočne o aktivnostima Predsjedništva i aktivnostima društva, a predstavila je i plan rada Društva u sljedećoj godini.

Svoje izvješće podnijeli su i predsjednica odbora za cjeloživotno obrazovanje Martina Cesar-Kelemen te blagajnik Velimir Vujec. Prihvaćena su sva izvješća te je jednoglasno prihvaćen plan i program za daljnji rad DGIT-a.

- Nakon Skupštine tradicionalno je uslijedila večera no ovaj put u malo drugačijem ozračju koje se prema pohvalama članova i gostiju izgleda svima dopalo - poručili su iz DGIT-a.

{gallery}dgit skupstina turist 2015{/gallery}

Komentari