ispred Sportske dvorane „Varaždin“

FOTO: Graberje dobilo nove sportske sadržaje: Street workout park, boćalište, badminton teren i dječje igralište

Objavljeno: 26.10.2018. 13:29

Zadnja izmjena: 26.10.2018. 13:41

Foto: Dario Jurčević

Bili smo na otvorenju novih sportskih terena i igrališta ispred Sportske dvorane „Varaždin“ u Graberju. Projekt "(O)živi(mo) Graberje" izvršen je u suradnji Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina.

>> ZAVRŠNI RADOVI Evo kako izgleda Street workout park i tri nova igrališta na Graberju

Nakon što smo jučer razgovarali s gradskim vijećnikom Denisom Mladenovićem, podsjećamo vas kako su napravljeni sportski tereni za badminton i boćalište, vježbalište na otvorenom i igračište prilagođeno djeci s poteškoćama u razvoju.

- Evo dugo smo čekali i dočekali, ovo je jedno cijelo novo mjesto u gradu koje će biti posvećeno rekreaciji, sportu i djeci. Mjesto koje će biti non stop na raspolaganju građanima. U planu nam je sanacija i ostalih mjesta u gradu Varaždinu, ali evo danas s ponosom možemo najaviti i igrala za djecu s poteškoćama u graberju. Također nam je plan sanacija svih dječjih igrališta i to nam je stvarno prioritet - objasnila je Sandra Malenica, zamjenica gradonačelnika. 

- Kao što vidite iz priloženog Graberje ponovno živi. Gledali smo na to da zadovoljimo potrebe svih, znači od građana, sportaša, rekreativaca, školaraca i djece. Kompletna investicija koštala je 150 tisuća kuna od čega je 50 tisuća kuna osigurano iz proračuna Grada Varaždina, 50 tisuća kuna sredstva iz Zajednice sportskih udruga, a 50 tisuća kuna je koštala ova lijepa dvoslojna antistress podloga koja će biti sponzorstvo gospodina Kirića odnosno Gumiimpexa - zaključio je stručni suradnik u Zajednici sportskih udruga Grada Varaždina  Denis Mladenović.

Komentari