VZO Breznica, Visoko, Breznički Hum

FOTO Stričak podijelio pehare najboljima na 25. Međuopćinskom vatrogasnom natjecanju

Objavljeno: 03.07.2018. 10:31

Zadnja izmjena: 03.07.2018. 10:36

Ove nedjelje je u Brstecu održano 25. Međuopćinsko vatrogasno natjecanje VZO Breznica, Visoko i Breznički Hum. Uz domaćina, nastupile su još vatrogasne ekipe iz Šćepanja, Breznice, Visokog, Draškovića, Bisaga, Presečna Visočkog i Čanjeva u konkurenciji djece, mladeži, ženskih i muških A i B ekipa.

Najbolje ekipe u konkurenciji djece bile su ekipe DVD-a Bisag, DVD-a, Drašković i DVD-a Breznica, u konkurenciji mladeži najbolji su bili  DVD Šćepanje, DVD Drašković i DVD Visoko. Kod natjecateljica A ekipa najboljima su proglašene DVD Šćepanje i DVD Presečno Visočko, a kod natjecateljica B ekipa DVD Šćepanje i DVD Drašković. U muškoj A konkurenciji pehare su ponijeli DVD Drašković, DVD Šćepanje i DVD Čanjevo, a kod muških B ekipa najbolji su bili natjecatelji DVD-a  Šćepanje i  DVD-a Presečno Visočko.

Natjecatelje su posjetili saborski zastupnik i predsjednik županijskog HDZ-a Anđelko Stričak, načelnik Općine Breznica Stjepan Krobot, zamjenik načelnika Općine Breznički Hum, ujedno i predsjednik VZO Breznički Hum Branko Mataka, zamjenica načelnika Općine Visoko Petra Geček, predsjednik VZO Breznica Tomislav Ledinski i predsjednik VZO Visoko Miroslav Geček.

Pozdravivši sve vatrogasne natjecatelje Stričak je izjavio da je prijašnjih godina i sam sudjelovao na brojnim vatrogasnim natjecanjima kao član DVD-a Čanjevo diljem županije pa tako i ovdje u Brstcu. Naglasio je da su, pogotovo u malim mjestima dobrovoljna vatrogasna društva pokretači brojnih inicijativa bitnih za napredak njihovog mjesta te upravo vatrogasci svojim dobrovoljnim i humanitarnim radom mogu biti primjer svima kako se radi za dobrobit svog mjesta. 

 

 

Komentari