Grad Varaždin

Foto - Varaždinski gradonačelnik Bosilj i novogradiški Grgić razgovarali o unapređenju suradnje

Objavljeno: 26.08.2023. 17:47

Zadnja izmjena: 26.08.2023. 17:49

Posjetivši ovogodišnji Špancirfest, izaslanstvo Grada Nove Gradiške sastalo se s predstavnicima Grada Varaždina i razgovaralo o unapređenju suradnje, a najveću pozornost posvetili su temama vezanim uz gospodarenje otpadom, izvijestili su danas iz Grada Varaždina.

 Varaždinski gradonačelnik Neven Bosilj, njegov zamjenik Miroslav Marković i direktor Čistoće Zoran Svetec u petak su razgovarali s gradonačelnikom Nove Gradiške Vinkom Grgićem, direktorom društva Odlagalište Nova Gradiška Marijanom Furićem te članom Gradskog vijeća Grada Nove Gradiške i članom nadzornog odbora društva Odlagalište Vlatkom Greinerom.

 Kako se navodi u priopćenju, najveću pozornost posvetili su temama vezanim uz gospodarenje otpadom, a razgovaralo se i o unapređenje suradnje dva grada na području turizma i obrazovanja. Ustvrdili su kako postoje vrlo izraženi obostrani interesi za razmjenu iskustava oko rješavanja istovjetnih situacija i unapređenja životnog standarda te za nastavak suradnje na dobrobit svih građana u oba grada, izvijestili su iz Grada.

Komentari