Iz varaždinskog DND-a put Gunje kreću “koferi prijateljstva“

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 11.03.2015. 20:16

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: DND Varaždin

Nakon što je Društvo Naša djeca Varaždin organizirala humanitarnu akciju "Kofer prijateljstva" s prikupljenim novcem opremljeno je pet kofera za djecu iz Gunje...

U subotu, 14. ožujka godine predstavnici DND-a krenut će vatrogasnim vozilom u Gunju i tamo predati kofere Sedatu - 3 godine, Enisu - 7 godina, Martini - 10 godina, Emini - 18 godina i Ekremu koji je napunio 18 godina života.

- Kofere smo opremili sredstvima od ulaznica prikupljenim humanitarnom priredbom odražnom  povodom Valentinova u Sportskoj dvorani u Graberju. Od prodanih ulaznica prikupljeno je 11.780 kuna, od čega je za opremanje kofera utrošeno 8.000 kn, a ostatak za autosjedalice za hendikepirane osobe -  Mariju i Rudolfa – ističe Đurđica Dropuljić.

Oprema za svako dijete  birana je s puno pažnje i ljubavi, te u DND-u vjeruju kako će nastati veliko uzbuđenje kod njihova otvaranja. kako bi primopredaja bila dostojanstvena u ekipi za Gunju  će biti dvoje  dječjih gradskih vijećnika, dvoje gitarista iz Radionice sviranja gitare.

Kombi kojim će krenuti na put je odobrio, a benzin i vozača osigurava Javna vatrogasna postrojba na čelu s Ivicom Labašem.

Komentari