Kakav početak kampanje! Hrenić, Jenkač, Košćak, Ravić i Čikan zajedno u Lušcu

Objavljeno: 18.02.2015. 11:49

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Izvor: Izletište Lužec

Ono što još nije uspjelo ponajboljim PR stručnjacima i najjačim medijskim kućama, osim u prilici sučeljavanja, čini se da je ovih dana uspjelo Mladenu Košćaku - Deni, predsjedniku "Ekološke udruge Lužec" iz Oštrica.

Košćak je, naime, sve koji ciljaju na gradonačelničko mjesto u Novom Marofu pozvao na zajedničko opušteno druženje u izletište Lužec nedaleko od grada. Druženje će se održati u nedjelju 22. veljače s početkom u 9.30 sati, a svoj dolazak, kako nam je rekao, potvrdili su svi odreda: Darko Hrenić (Reformisti), Siniša Jenkač (HDZ), Dragutin Košćak (HNS) i Vilim Čikan (Nezavisni).

- Namjera mi je da se "pošoraju" odmah u Lušcu, pa neće morati u kampanji - šali se Košćak na pitanje što ga je potaknulo na ideju da sve novomarofske političke rivale okupi na jednomm mjestu.

- Želim da se svi zajedno podruže i da se podruže s ljudima koji će biti u Lušcu. Politika nije vrijedna toga da se stvaraju neprijateljstva na ljudskoj razini - kaže Košćak koji je inače član HNS-a, ali baš zbog toga, naglašava, želi dokazati da se u politici može surađivati i biti prijatelj, bez obzira na stranke i osobne ambicije.

S obzirom da se navršilo 100 godina otkako su prvi planinari prošli rutom Novi Marof - Varaždinske Toplice, u nedjelju u Lužec dolazi i 110 planinara. Za pretpostaviti je stoga da će u mnogima omiljenom izletištu kod Novog Marofa biti i više nego zanimljivo, a kao i uvijek, dobrodošli su svi i sve je besplatno - poručuje predsjednik "Ekološke udruge Lužec".

Komentari