kreću veliki radovi

Kreće rekonstrukcija VI.OŠ vrijedna 10 milijuna kuna, ali i obnova ovih vrtića

Objavljeno: 18.07.2018. 11:58

Zadnja izmjena: 18.07.2018. 12:18

Kreće izgradnja dvorane i rekonstrukcija VI.OŠ u vrijednosti 10 milijuna kuna, energetska obnova dječjeg vrtića u Trakošćanskoj, a na redu su i vrtić u Dravskoj i Kozarčevoj ulici. 

Uskoro će započeti radovi na rekonstrukciji VI.OŠ u vrijednosti 10 milijuna kuna čime će se povećati kapaciteti i lakše organizirati nastava. Također, već sutra započinju radovi na energetskoj obnovi dječjeg vrtića u Trakoščanskoj ulici, a za vrijeme ljetnih praznika, započet će radovi i na vrtićima u Dravskoj i Kozarčevoj ulici, dok se za vrtić u Aleji i Biškupcu očekuje potpisivanje ugovora s državom o sufinanciranju, kako bi i tu radovi mogli započeti početkom rujna.

Situacija je nešto kompliciranija s vrtićem u Koprivničkoj ulici, budući da se, kako tvrdi gradonačelnik Čehok, struka ne može dogovoriti što bi bilo najbolje učiniti s objektom - samo promijeniti krovište ili ga srušiti do kraja. Prema njegovim riječima, ukoliko se ne dogovore, gradska vlast će morati pronaći neko rješenje i u 2 godine trebali bi svi varaždinski vrtići biti obnovljeni. 

Komentari