Mali Bukovčani nagrađeni u akciji "Sigurniji internet"

Objavljeno: 24.03.2011. 15:07

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Foto: -

Učenici OŠ Veliki Bukovec uspješno su sudjelovali u akciji "Sigurniji internet za djecu" koju su organizirali portal ucitelji.hr i digitalni časopis "Pogled kroz prozor".

U školi je posebna pozornost posvećena Danu sigurnijeg interneta, organizirana su predavanja i radionice za učenike i roditelje. Učenici su izradili interaktivne obrazovne igre te Microsoft Mouse Mischief kvizove kojima su vršnjacima dali savjete kako primjereno, odgovorno i sigurno koristiti internet.

Sara, Viktorija, Maja, Patricija, Aleksandra i Petra svojim su primjerima interaktivnih obrazovnih igara potaknule učenike u drugim školama te na međunarodnim eTwinning projektima da se aktivno uključe i nauče kako biti sigurniji na internetu.

U akciji je sudjelovao i cijeli 7.a razred bukovečke škole te pokazao kako se obrazovni sadržaji koji se uče u školi mogu preoblikovati u kvizove u kojima može istovremeno sudjelovati cijeli razred.

Nagrađeno je 13, a pohvaljeno 10 učenika, a svi radovi su predstavljeni na izložbi multimedijskih radova na portalu ucitelji.hr.


Komentari