Milanović u Varaždinu: SDP je najbolja stranka i na sjeveru Hrvatske ima veliku podršku

Objavljeno: 06.02.2015. 23:13

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: arhiva

Županijska organizacija SDP-a danas je uz nazočnost predsjednika stranke Zorana Milanovića u varaždinskom hotelu Turist proslavila 24 godišnjicu osnivanja stranke u Varaždinskoj županiji.

Predsjednik stranke te ujedno hrvatski premijer tom prilikom istaknuo je da aktualna Vlada radi dobar posao, što najviše prepoznaju birači, kako je rekao, upravo na sjeveru Hrvatske gdje SDP ima veliku podršku.

Zoran Milanović izrazio je stoga i sigurnost da će ove godine "svakako doći do gospodarskog rasta", a okupljene članove stranke podsjetio je i na odluku oko zamrzavanja tečaja švicarskog franka odnosno, kako je istaknuo, "činjenice da je ovo prva Vlada koja je nakon dosta premišljanja rekla da će dalje teret preuzeti banke".

- Ova vlada i SDP kao najbolja stranka rade težak posao koji bez obzira na sve teške trenutke građani ove zemlje prihvaćaju - rekao je Zoran Milanović te izrazio sigurnost da SDP i dalje može računati na oko milijun glasova osvojenih na prethodnim parlamentarnim izborima.

Uz riječi zahvale, okupljenim članovima stranke uvodno se obradio i predsjednik predsjednik Županijske organizacije te zaborski zastupnik Mario Habek, a obilježavanju stranačke obljetnice još su nazočili potpredsjednik Vlade Branko Grčić te ministri Siniša Hajdaš Dončić, Mirando Mrsić, Siniša Varga te Orsat Miljenić.

Komentari