Tehnička Vlada ukida osposobljavanje?

Mladi HNS-a VŽ županije: „Nadamo se da neće biti posljedica eksperimentalne domoljubne politike!“

Objavljeno: 25.06.2016. 10:26

Zadnja izmjena: 25.06.2016. 10:29

Foto: Mladi HNS-a Varaždinske županije

Ukidanje stručnog osposobljavanja, zajedno s još nekoliko mjera, novi je udar sad već tehničke Vlade na građane, posebice na mlade, smatraju mladi HNS-a Varaždinske županije.

– Nakon što je Vlada Domoljubne koalicije ukinula sufinanciranje prijevoza za srednjoškolce, nismo mogli ni zamisliti da će uslijediti novi udari na standard i kvalitetu života građana. – stoji u službenom dopisu.

Mladi HNS-a tako kažu da je ukidanje mjere stručnog osposobljavanja „nemar i nebriga za građane“ i ističu da je upravo stručnim osposobljavanjem tridesetak tisuća mladih pronašlo posao.

– Nadamo se i da posljedice ove eksperimentalne politike koja se provodila pod krinkom domoljublja neće imati dalekosežne posljedice. – nastavljaju mladi HNS-a Varaždinske županije i dodaju: – Okanite se prošlosti i dajte nam priliku za budućnost.

U službenom dopisu svim građanima čestitaju i Dan državnosti: – Ovo je prilika da se s velikim ponosom prisjetimo odluke Hrvatskog sabora o suverenosti i samostalnosti RH. Ta je odluka utemeljena na volji naroda, a jedino odluke temeljene na volji naroda mogu donijeti bolje sutra. Zato ostavimo iza sebe prošlost i politiku u kojoj su osobni interesi bili ispred nacionalnih.

Komentari