Na natjecanju u Lepoglavi sudjelovalo 150 malih plesača

Objavljeno: 18.05.2011. 18:02

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Foto: lepoglava.net

Na održanom dječjem plesnom natjecanju u standardnim i latinoameričkim plesovima, te natjecanju među školama u popularnom Kiki plesu, a koje je održano u Lepoglavi, sudjelovalo je više od 150 mladih plesača.

Natjecanje u organizaciji plesnog kluba Ritmo, otvorio je lepoglavski gradonačelnik, Marijan Škvarić,  izrazivši oduševljenje okupljenim brojem plesača, te uz riječi podrške pozdravio razvoj plesne kulture, sporta i rekreacije. Natjecanje je zamišljeno u duhu rekreacije i zabave, a dječaci i djevojčice, osnovnoškolci iz Ivanca, Lepoglave, Višnjice,Klenovnika, Bednje, Radovana i Donje Voće oduševili su publiku prezentiravši kako se pleše Valcer, Cha cha cha, Disco fox, Tango, Salsa i Jive.

Svojim nastupom publici su se predstavili i gosti iz Plesnog kluba Takt iz Varaždina, koji na plesnim natjecanjima diljem Hrvatske postižu vrhunske rezultate. Vrhunac natjecanja bio je kad su sva djeca zajedno otplesala Kiki ples, Pačji ples i Western polku, ispunivši cijeli plesni podij sportske dvorane u Lepoglavi.

Izvor: Lepoglava.net


Komentari