Nagrađeni paraolimpijci kod zamjenice župana

Objavljeno: 22.03.2011. 14:15

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Foto: -

Zamjenica župana Varaždinske županije mr.sc. Blanka Glavica-Ječmenica primila je nagrađene sportaše, članove Hrvatskog paraolimpijskog odbora i državne prvake u kategoriji sportaša s invaliditetom.

Svjetski prvak u lovu ribe udicom na plovak Ivica Hasan Bonino iz Športsko ribolovnog kluba Varaždin je rekao kako mu je drago da Varaždinska županija prepoznaje uspjehe paraolimpijaca. Sportaši su istaknuli kako im je cilj plasirati se na Olimpijske Igre u London 2012. godine. A i velike nade polažu u Europsko prvenstvo u stolnom tenisu za osobe sa invaliditetom u Splitu ove godine.

- Na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj sam osvojio prvo mjesto i na to sam jako ponosan. U konkurenciji koja je bila velika zlato je stvarno pravi dragulj među dosad osvojenim medaljama. Važno je sudjelovati, ali posebno lijep je osjećaj pobijediti - rekao je Ivica Hasan Bonino.

Prijemu su nazočili i trećeplasirani na svjetskom prvenstvu u lovu ribe udicom na plovak Nikola Geček iz Sportsko ribolovnog društva Ivanec te državni prvaci, inače članovi Stolnoteniskog kluba osoba sa invaliditetom Varaždin, Helena Dretar Karić, Zoran Križanec, Nikola Brlenić, Ivica Vugrinec te Damir Belaj i Srećko Crnko. Prisutan je bio i dopredsjednik županijskog Saveza osoba sa invaliditetom Damir Frntić.


Komentari