Najbolji hrvatski plesni parovi 2. travnja u Varaždinu

Objavljeno: 21.03.2011. 13:49

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Gradsku sportsku dvoranu uVaraždinu u subotu, 2. travnja preuzet će najbolji plesači latinskoameričkih plesova u Hrvatskoj!

Najbolji hrvatski plesni parovi predstavit će se varaždinskoj publici u najatraktivnijoj disciplini sportskog plesa, disciplini latinskoameričkih plesova (samba, cha-cha, rumba, pasodoble i jive).

Na Prvenstvu se očekuje 130 najboljih plesnih parova iz 30-tak hrvatskih klubova koji će se svojim plesnim umijećem i vještinom pokušati izboriti za naklonost sudaca i za naslove najboljih te time steći pravo predstavljanja Republike Hrvatske na europskim i svjetskim prvenstvima.

Na plesnom podiju naći će se istovremeno i brojna lica poznata javnosti iz tv emisije HRT-a Ples sa zvijezdama (Ištvan Varga, Damir Horvatinčić, Gabrijela Pilić, Ana Herceg i brojni drugi).

Ovogodišnje državno prvenstvo bit će jedno od najjačih prema broju plesnih parova u povijesti, a "pravdu će dijeliti" međunarodni sudački panel od ukupno sedam sudaca iz Francuske, Italije, Slovačke, Rumunjske i Hrvatske.

Kvalifikacijska natjecanja odvijat će se tijekom cijelog dana, a u večernjem dijelu od 19 sati publika će moći vidjeti defile svih parova, polufinalna natjecanja starije mladeži i odraslih, finalna natjecanja svih sedam starosnih kategorija, kao i popratni show program.

Cijena ulaznice je 50kn, a cijena obiteljske ulaznice 120 kn (četiri osobe – dvoje odraslih i dvoje djece do 14 godina). Obiteljske ulaznice moguće je pribaviti i u pretprodaji, ali isključivo u varaždinskom Društvu Naša Djeca.

Ulaznice vrijede tijekom cijelog dana za sva plesna natjecanja kao i prednatjecanja koja će početi već u ranim poslijepodnevnim satima.

Prvenstvo Republike Hrvatske u latinskoameričkim plesovima odvija se u organizaciji Plesnog studija “Takt” iz Varaždina i Hrvatskog športskog plesnog saveza. Natjecanje se održava pod pokroviteljstvom grada Varaždina.

Komentari