Odgođen teniski turnir za pomoć djeci s poremećajima iz spektra autizma

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 04.09.2015. 11:32

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:25

Foto: Arhiva eVaraždin

Zbog loših vremenskih prilika, najavljeno održavanje teniskog turnira na TK Varteks za pomoć djeci s poremećajima iz spektra autizma, odgađa se do 26. rujna. Rezervni termin održavanja je 3. listopada, priopćili su organizatori...

>>Ove subote teniski turnir za pomoć djeci s poremećajima iz spektra autizma

Umjesto u subotu (5. rujna), teniski turnir za pomoć djeci s poremećajima iz spektra autizma bit će održan na terenima TK Varteks, Varaždin u subotu, 26. rujna. Peti po redu teniski turnir bit će organiziran kao turnir muških, ženskih i mješovitih parova.

Tijekom održavanja turnira bit će organizirana i bogata tombola s nagradama prikupljenim kroz brojne donacije tvrtki i pojedinaca iz Varaždinske i Međimurske županije.

Cilj humanitarne akcije je skupiti sredstva neophodna za provođenje senzomotoričkih vježbi i radionica  te različitih kineziterapija terapija za članove udruge Pogled (djecu s poremećajima iz spektra autizma).
Na teniskim turnirima u subotu, 26. rujna u 10 sati sudionicima turnira pridružit će seJanja Lončar Puček, predstavnica NC Lions Cluba Varaždin Millennium, Dalibor Kuhta, predsjednik udruge Pogled,  Marijan Dugandžić, sportski direktor i predstavnik TK Varteks, Varaždin, i Johana Čubra, predstavnica roditelja djece s poremećajima iz spektra autizma.

Komentari