Održana izborna Skupština Udruge diplomanata FOI-a AMAC - FOI

Objavljeno: 16.02.2015. 12:47

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Fakultet organizacije i informatike Varaždin

Na Fakultetu organizacije i informatike održana je 7. izborna Skupština Udruge diplomanata Fakulteta organizacije i informatike, Varaždin, AMAC - FOI.

Udruga diplomanata i prijatelja Fakulteta organizacije i informatike AMAC - FOI djeluje već gotovo 14 godina i članica je Saveza AMAC/AMCA društava bivših studenata i prijatelja Sveučilišta u Zagrebu.

Izbornoj Skupštini prisustvovalo je 20 članova Udruge. Sudionike Skupštine pozdravio je prodekan za znanstvenoistraživački rad Fakulteta organizacije i informatike, prof.dr.sc. Neven Vrček te ih je upoznao s aktivnostima na Fakultetu i dao im podršku u budućem radu. Skupštinu je vodila zamjenica predsjednice Tatjana Kreč.

Predsjednica Udruge izv.prof.dr.sc. Sandra Lovrenčić i drugi članovi rukovodstva podnijeli su izvješće o radu u razdoblju svojeg mandata, nakon čega je izabrano novo rukovodstvo.

Novo Predsjedništvo djelovat će u sljedećem sastavu Dejan Drabić (predsjednik), Tatjana Kreč (dopredsjednica), Bogdan Okreša Đurić (tajnik), doc.dr.sc. Valentina Kirinić (članica zadužena za financije i blagajnu) te izv.prof.dr.sc. Sandra Lovrenčić (članica). U Nadzorni odbor izabrani su mr.sc. Vladimir Petković (predsjednik), Mladen Hosni (član) i Štefica Španić (članica).

U nastavku Skupštine novi predsjednik Udruge predstavio je plan rada i financijski plan za 2015. godinu te je održana rasprava o budućem smjeru djelovanja udruge i povećanju članstva i aktivnosti.

Komentari