Otkazivanje dijela programa obilježavanja Dana Varaždinske županije

Objavljeno: 04.09.2014. 12:50

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija - Andrej Švoger

Dio programa obilježavanja Dana Varaždinske županije, koji se slavi na blagdan Male Gospe 8. rujna, zbog nepovoljnih se vremenskih prilika otkazuje.

Iz Upravnog odjela za poslove župana Varaždinske županije priopćeno je, naime, kako se određeni dio programa koji su se trebali održati na otvorenom prostoru otkazuju zbog  vremenskih neprilika, odnosno nestabilnog vremena.

>> D. Biberdžić predstavila bogat program obilježavanja Dana Varaždinske županije

Tako se otkazuje sutrašnje (petak, 5. rujna) predstavljanje OPG-a s područja Varaždinske županije kao i zabavni program ispred Županijske palače (predviđen u popodnevnim satima)  te prezentacija vina varaždinskog vinogorja u Vinskom podrumu na Franjevačkom trgu (predviđeno u večernjim satima).

Isto tako, zbog nemogućnosti održavanja programa Husarske garde Varaždinske županije na Starome gradu te otkazivanja nekih povijesnih postrojbi, odgađa se smotra povijesnih postrojbi koja je bila predviđena za subotu, 6. rujna. Otkazuje se i lutkarska predstava koja je bila predviđena u subotu u Atriju Županijske palače.

Iz Varaždinske županije poručuju kako će o naknadnom održavanju smotre i programa Husarske garde pravovremeno obavijestiti javnost.

Komentari