Ovog vikenda drugi Obiteljski sajam u Varaždinu

Objavljeno: 23.03.2011. 09:50

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Foto: -

Nakon izuzetno uspješnog Obiteljskog sajma održanog prošle godine u varaždinskoj Gradskoj sportskoj dvorani, u punom jeku su i pripreme za drugi po redu Obiteljski sajam u Varaždinu.

Drugi varaždinski Obiteljski sajam održat će se ovog vikenda, odnosno 26. i 27. ožujka u varaždinskoj Gradskoj sportskoj dvorani na preko 2.400 kvadrata izložbenog prostora i dječjom igraonicom sa preko 1.000 kvadrata.

Program na središnjoj bini bit će obogaćen dječjim festivalom, dok će kreativna radionica biti posvećena djeci i roditeljima uz zanimljive sadržaje tijekom cijelog dana. Ovogodišnji varaždinski Obiteljski sajam također će biti humanitarnog karaktera te će se na takav način pomoći onima kojima je to napotrebnije.

Obiteljski sajmovi u 2011.g. posebnu pažnju će posvetiti udrugama, te razvijati kreativne i edukativne radionice kao i igre za djecu i odrasle. Za sve izlagače pripremili smo niz raznih mogućnosti za zakup prostora (uređeni, poluuređeni i neuređeni) te mogućnosti vlastite prezentacije u obliku sponzorstva, kroz razne nagradne igre i ostale zanimljive sadržaje.

Podsjetimo, prvi varaždinski sajam za djecu i obitelj održan je 8. i 9. svibnja 2010. godine, također u varaždinskoj Gradskoj sportskoj dvorani. Na sajmu je sudjelovalo 45 izlagača i preko 400 izvođača. U samo dva dana sajam je posjetilo preko 8.000 posjetitelja. Sajam je također bio humanitarnog karaktera te se u humanitarnoj akciji „Srce dobrote“ Zaklade solidarnosti garada Varaždina prikupilo preko 15.000,00 kuna.

Mališane je najviše oduševila velika igraonica.


Komentari