Privremena regulacija prometa za vrijeme rukometnog EP u Varaždinu

Objavljeno: 06.12.2014. 12:40

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija - arhiva eVaraždin

Za vrijeme Europskog rukometnog prvenstva za žene u Varaždinu, od 8. do 12. prosinca, kod Gradske sportske dvorane na snazi će biti privremena regulacija prometa.

Naime, kako su priopćili iz Policijske uprave varaždinske, u vrijeme trajanja Europskog rukometnog prvenstva za žene u Varaždinu od 8. do 12. prosinca bit će privremeno uređenje jednosmjernog prometa na dijelu nerazvrstane ceste od Gradske sportske dvorane u Varaždinu u smjeru Motičnjaka, odnosno Trnovca, postavljanjem prometnih znakova.

Inače, Europsko prvenstvo u rukometu za žene održava se od 7. do 21. prosinca u Varaždinu, Zagrebu i Osijeku te mađarskim gradovima Budimpešti, Györu i Debrecenu. U Varaždinu će se odigrati utakmice skupine C u kojoj se uz reprezentaciju Hrvatske, nalaze Švedska, Njemačka i Nizozemska.

Hrvatice će u Varaždinu natjecanje po skupinama otvoriti 8. prosinca u 20:15 sati kada će zaigrati sa Švedskom, 10. prosinca suprotstavit će se u varaždinskoj Areni ekipi Njemačke u istom terminu, dok će dva dana kasnije, točnije, 12. prosinca, također u 20:15 sati, snage odmjeriti s Nizozemskom.

Komentari