Produljen rok za dostavu dokumentacije za nadmetanje „Varaždinska županija – škole“

Objavljeno: 17.03.2015. 10:03

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Arhiva eVaraždin.hr

Centar za praćenje poslovanja energetskog sektora i investicija (CEI), u drugom stupnju ograničenog postupka odabira privatnog partnera za financiranje, projektiranje, rekonstrukciju, izgradnju, dogradnju, opremanje, održavanje i upravljanje školama u Varaždinskoj županiji, produljio je rok za dostavu dokumentacije za nadmetanje do 1. srpnja 2015. godine.

Naime, potencijalni privatni partner, zainteresiran da u roku dvije godine izgradi, odnosno obnovi četiri osnovne škole, iz opravdanih je razloga zatražio produljenje roka kako bi pribavio svu potrebnu dokumentaciju.

Podsjećamo, sam projekt javno-privatnog partnerstva „Varaždinska županija – škole“ pokrenut je s ciljem stvaranja jednakih uvjeta za sve osnovnoškolce, što podrazumijeva jednosmjensku nastavu i omogućavanje kvalitetnijeg obrazovanja.

Rekonstruirat će se i dograditi Osnovna škola Ivana Kukuljevića Sakcinskog u Ivancu, kao i Osnovna škola Martijanec u Donjem Martijancu, dok će se potpuno nove zgrade sa sportskim dvoranama graditi za Podružnu školu Ključ u Ključu i Osnovnu školu Vladimir Nazor u Svetom Iliji.

Procijenjena kapitalna vrijednost projekta iznosi 107 milijuna kuna (bez PDV-a), a trajanje ugovora iznosi 27 godina, uključujući dvije godine pripreme i građenja te 25 godina upravljanja i održavanja objekata.

Komentari