Promo-In: Rock koncert povodom Valentinova

Objavljeno: 12.02.2011. 01:00

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: Vanja Lončar

Vođeni dobrim iskustvima nakon organiziranja humanitarnog koncerta "Neka sjaje" za udrugu Ivanečko sunce, nekolicina mladih Ivančana ponovo se okupila, kako bi zajedničkim timskim radom ponudila mladima i onima koji se tako osjećaju, kvalitetan koncertni sadržaj povodom Valentinova.

U suradnji s marketinškom agencijom Kreativ Media iz Ivanca, uz pomoć Grada Ivanca i ostalih sponzora, organizatori tim povodom najavljuju žestoku rock svirku pod nazivom "Promo-In: rock koncert povodom Valentinova" u subotu, 12. veljače, u Društvenom domu Lančić-Knapić, gdje će nastupiti Louder, Bad Equipment i They Took Our Job.

Louder je bend sastavljen od petorice iskusnih varaždinskih muzičara nastao je u rujnu 2009. godine. Glazba koju izvode mogla bi se nazvati žestokim rockom, uz izražen groove, snažan vokal te zarazne gitarske rifove. Osim svojih stvari, na koncertima izvode i covere svojih uzora - Pearl Jama, STP-a, Velvet Revolvera te Foo Fightersa. U listopadu 2010. napravljene su i prve studijske snimke, od kojih je "Crime" prvi single, a nakon toga uslijedila su još dva - "Midnight Street" i "Dodirni me".

Koprivnička petorka They Took Our Job, klasične postave s dvije gitare i saksofonom kao bonus, karakterizira se kao experimental rock, a počeli su kao instrumentalni sastav. Inspiraciju najviše pronalaze u stvarnim problemima koji ih svakodnevno muče – kako kažu - od problema sa sporim internetom i errorom 404 pa sve do onog na Markovom trgu.

Treći bend - Bad Equipment, s relacije Lepoglava-Ivanec-Varaždin, opisuje se kao indie alternativni eksperimentalni post rock, a na sceni su od 2007. godine, uz nekoliko pauzi. U siječnju 2010. godine ušli u studio te polako usavršavaju stvari za snimanje prvog albuma. Također, iza sebe imaju već niz hvaljenih svirki po lokalnim klubovima i festivalima.

Ukoliko vam Valentinovo nije jedan od dana u godini koji naročito preferirate ili ste pak u vezi ili braku i već se tjednima borite sa svojom maštom u nadi da će vam pasti neka inovativna ideja na pamet, kako biste bez već viđenih klišeja iznenadili svoju bolju ili jaču polovicu, evo prilike koju nikako nemojte propustiti! Priuštite si stoga povodom Valentinova odličan provod u rock štihu!

Vrata doma otvaraju se u 20, a početak koncerta najavljen je u 21h, dok je cijena ulaznice 25 kuna, a moći će se kupiti na ulazu u Društveni dom prije i tokom koncerta.

Vidimo se!

Dunja Belščak / e-ivanec.com

Komentari