Sedam koraka do uspješne prodaje stana

Objavljeno: 13.03.2011. 19:06

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: -

Potražnja za stanovima i kućama je drastično pala, a s tim naravno i cijene kvadrata. Pa, ako se već neko vrijeme mučite s prodajom i nikako da nađete kupca, Danas.hr donisi nekoliko savjeta koji bi vam u tome mogli pomoći.

Kao i u svakoj prodaji prva stvar koju morate riješiti jest cilj. Drugim riječima, pitajte se tko bi želio kupiti vašu nekretninu. Primjerice, ako ciljate na obitelji bez djece, nećete isticati dodatnu dječju sobu, već ćete je preimenovati u radnu.

Jedna od najbitnijih, stavki jest cijena nekretnine. Doznajte koliko maksimalno možete dobiti za stan ili kuću. U tome će vam od velike pomoći biti internet i oglasnici.

Oglasite što prodajete. Prva stanica su vam svi mogući oglasnici, od onih na internetu do tiskanih, a vijest podijelite i s vašim prijateljima, jer je usmena predaja je najbolja reklama.

Sve što izgleda derutno i staro, a ne košta previše, zamijenite novim. Iznenadit ćete se koliko sitnice mogu 'dignuti' prostor.

Kada vam kupac dolazi u posjet, pobrinite se da vam kuća nije puna. I naravno, kupca uvijek dočekujte s osmjehom na licu.

izvor: Danas.hr

Komentari