Simpozij o promicanju dostojanstva i vrijednosti ljudi

galerija-images/simpozij soc radnici

Objavljeno: 12.03.2015. 13:47

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Zoran Stanko

Udruga socijalnih radnika Varaždinske županije, u suradnji s Društvom socijalnih radnika Međimurske županije, Udrugom socijalnih radnika Koprivničko-križevačke županije i Društvom socijalnih radnika Krapinsko-zagorske županije u varaždinskom hotelu Turist održava simpozij koji se obilježava povodom Svjetskog dana socijalnog rada koji se u cijelom svijetu obilježava 17. ožujka 2015. godine

Tema ovogodišnjeg simpozija je „Promicanje dostojanstva i vrijednosti ljudi".

Cilj održavanja Simpozija je daljnje jačanje i afirmacija profesije socijalnog rada u području zaštite i promocije ljudskih prava i ljudskog dostojanstva te isticanje primjera dobre prakse koju socijalni radnici svakodnevno provode u različitim područjima svojeg rada.

- Mi u Varaždinskoj županiji smo zadovoljni s Udrugom socijalnih radnika koja jako dobro radi i brine o struci te ima dobru suradnju s našom županijom - te dodaje - Jedan od takvih projekata rada i brige o struci upravo je ovaj današnji simpozij gdje se Varaždin postavio regionalno, tako da su ovdje prisutni ljudi iz četiriju županija, pa čak i iz nekih drugih koje će upravo ovdje razgovarati o kvalitetnom socijalnom radu koji je danas potrebniji no ikad - istaknuo je dožupan Alen Kišić.

Na simpoziju se okupljenima obratila i Antonija Maltar, predsjednica Udruge socijalnih radnika Varaždinske županije koja je potom izrazila zadovoljstvo velikim brojem prisutnih.

- Ako ste spremni mijenjati svijet onda možete biti i socijalni radnici! - rekla je Maltar.

{gallery}simpozij soc radnici{/gallery}

Komentari