Sutra rođendan Zumbe u TTS-u i veliki After Party u Maraschino Baru

Piše: eVz

Objavljeno: 14.12.2012. 16:03

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Podsjećamo, TTS sport centar slavi drugi rođendan Zumbe sutra, 15. prosinca, te se tom prigodom organizira FEEL JOY Zumba Fitness Party na kojem će svi zainteresirani  moći, ako još nisu, iz prve ruke vidjeti i isprobati ovaj hipnotički fitness program koji je stekao milijune poklonika diljem svijeta. 

Prije samog početka partija, svi zainteresirani korisnici i instruktori moći će isprobati novi program na trampolinima Fit&Fun.

Sam početak FeelJOY! Zumba Party je u 19 sati u velikoj dvorani TTS Sport Centra.

Osim desetak instruktorica i instruktora prezentirati će sve ono novo na Zumbi, a u sredini eventa biti će službena prezentacija Fit&Fun Trampolin programa. Osim glazbe koja ide s CD-a, ovaj puta imamo i pravog, živog perkusionistu koji će pratiti na latin udaraljkama skoro cijeli program.

Radi se o Tomislavu Tržanu aka Double T koji je poznat širokim masama kao prateći glazbenik u bendu Borisa Novkovića.

Organizatori su za vas pripremili i nekoliko vrijednih nagrada koje će osvojiti najsretniji/e posjetitelji FeelJOY! Zumba Party 2012.

I naravno, za sam kraj ovog odličnog druženja prepunog veselja, glazbe i pozitivnih vibracija pripremljen je i veliki AFTER PARTY u Maraschino Baru na koji su svi dobrodošli.

Poznato je da su after zumba partiji među najboljim partijima za muškarce jer su prepuni jako lijepih žena u jako lijepim plesnim oblekicama sa jako lijepim plesnim pokretima.

Dobrodošli na najveći hrvatski Zumba Party i osjetite plešući energiju zumbe u svom tijelu, a ako ste samo gledatelj pripremite se za ludi After!

Komentari