Theta Healing - optimaliziranje životnih potencijala

Objavljeno: 17.02.2011. 09:09

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: Predrag Daraboš

U Varaždinu je gostovala Alida Del Bianco, licencirana majstorica TethaHealinga iz Pule. Govori o tehnici iscjeljivanja, o sebi i svome predstojećem seminaru u Varaždinu.

Što je ThetaHealing(TH)?

TH je energetska metoda iscjeljivanja  theta moždanim valovima koji dovode do stanja duboke opuštenosti. U tom stanju moguć je pristup sadržajima podsvjesnog uma,  a time i  uspomenama ili osjećajima koji vladaju našim stavovima, vjerovanjima i ponašanjem. TH omogućuje spoznavanje vlastitih ograničenja ali i njihovo anuliranje oslobađanjem energetskih blokada te osvještavanjem naše povezanosti sa stvaralačkom energijom. Ukratko – TH je tehnika optimaliziranja životnih potencijala koja djeluje čim se počne primjenjivati.

Koje su razlike u odnosu na ostale tehnike iscjeljivanja poput reikija?

TH je novo shvaćanje iscjeljivanja gdje su i praktičar i klijent  svjesno uključeni u proces iscjeljivanja. Glavna ideja u TH je duboka terapija zvana Rad na vjerovanjima, kojom praktičar vodi klijenta sve dublje i dublje u njegov život, tijelo i podsvjesni um.

Koje su dobrobiti za polaznika tečaja?

Iako puno polaznika doživi duboke promjene za vrijeme seminara, prava praksa počinje kroz svakodnevni život. Seminar je zapravo inicijacija i aktivacija, a kasnije svatko pronalazi način kako primijeniti TH u svakodnevnom životu; bilo kao iscjeliteljski rad ili kao ostvarenje svog potencijala i  svoje kreativnosti.

Kako si ti došla do TH?

Ja sam u kontakt s ovom metodom iscjeljivanja došla  prije četiri godine, zbog svojih osobnih, tada zdravstvenih poteškoća. Vodila sam vrlo stresan život, bila sam u menadžerskom poslu i to je bilo vrlo zahtjevno i jednostavno mi se tijelo pobunilo. Tražeći rješenje pokušavala sam ići prirodnim putem. Pošla sam na tečaj TH u Zagreb, završila prvi stupanj i odmah iscijelila hipertireozu svoje štitnjače. Osjetila sam tako veliki energetski pomak već nakon prvog stupnja, znala sam da će mi to puno više donijeti od samog iscjeljenja. I onda sam, naravno, odlučila otići kod Vianne Stibal, utemeljiteljice TH tehnike. Postala sam učiteljica i počela podučavati. Evo me sada u Varaždinu nakon Istre, Zagreba, Berlina …

O Alidi i seminaru u Varaždinu više na www.astral.hr


Komentari