Vaba banka donirala namještaj Katoličkoj osnovnoj školi Svete Uršule

Objavljeno: 22.04.2015. 12:23

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Vaba banka

Predsjednik Uprave Vaba d.d. banke Varaždin Ivica Božan i članica Uprave i zamjenica predsjednika Uprave Monika Cereova jučer su u Vaba d.d. banci Varaždin ravnateljici Katoličke osnovne škole Svete Uršule sestri Mihaeli Ankici Dumbović  uručili vrijednu donaciju namještaja, a za potrebe odvijanja nastave u ovoj osnovnoj školi.

- Katolička osnovna škola Svete Uršule s radom je počela prošle jeseni, a sa željom da se njenim otvaranjem nastavi  djelovanje uršulinskih škola koje su odgajale generacije Varaždinki i poznatih Hrvatica. Otvorena je upravo na inicijativu zadovoljnih roditelja djece koja polaze ili su polazila dječji vrtić Sveta Uršula, a kako je za odvijanje nastave nužno osigurati potrebnu opremu svaka je donacija i pomoć itekako dobrodošla. Namještajem koji nam je poklonila Vaba d.d. banka stoga ćemo obogatiti našu školu, a našim učenicima svakodnevan rad i boravak u školi učiniti još ljepšim, stvarajući zajedno poticajno okružje za uspješno odvijanje nastave - kazala je ravnateljica Katoličke osnovne škole Svete Uršule s. Mihaela Ankica Dumbović.

Predsjednik Uprave Vaba d.d. banke Ivica Božan i članica Uprave i zamjenica predsjednika Uprave Monika Cereova ovom prilikom nisu krili zadovoljstvo pomaganjem zajednici u kojoj banka djeluje.

- Za pokretanje novih inicijativa i projekata u današnje vrijeme potrebni su čvrsta vjera i hrabrost, no jednako tako i materijalna sredstava koja će iste osigurati. Stoga smo danas posebno sretni što smo donacijom namještaja pomogli u razvoju jedne lijepe edukativne varaždinske priče, doprinijeli otvaranju novih mogućnosti za odvijanje nastave u Katoličkoj osnovnoj školi Svete Uršule. Prepoznajući važnost pomaganja lokalnoj zajednici, a sukladno politici društveno odgovornog poslovanja Banke, s ovakvim ćemo projektima nastaviti i u budućnosti - istaknuli su Božan i Cereova.

Komentari