Zabrana prometa za kaminone s prikolicom na nekim cestima kroz Županiju

Objavljeno: 07.02.2015. 09:54

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Alen Matušin

Trenutna temperatura u Varaždinu iznosi minus tri Celzijusa, a temperature su se spustila ispod ništice u gotovo svim krajevima Hrvatske. Uvjeti na cestima su povoljni pa Hrvatski autoklub savjetuje vozače da svoje putovanje odgode ako je moguće, a ako kreću na put da ne kreću bez zimske opreme...

Zbog snijega u unutrašnjosti, osobito u Lici i Gorskom kotaru i bure u priobalju vrlo su loši uvjeti za vožnju, a pojedine autoceste i državne ceste u potpunosti su zatvorene.

Iz smjera unutrašnjosti prema Rijeci i Dalmaciji te obrnuto nema slobodnog cestovnog pravca za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama.

Zbog zimskih uvjeta, zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama na većini cesta u Gorskom kotaru, Hrvatskom primorju, Slavoniji, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

U našem kraju zabranjen je promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama na cestama, DC35 Gojanec-Ivanec-Lepoglava-Očura-Švaljkovec, DC74 Bednja-Lepoglava, DC528 Varaždin-čvor Varaždin, DC530 Ludbreg-Zamlaka i ŽC2258 Bednja-Macelj.

Komentari