Županijska delegacija na konferenciji u talijanskim Udinama

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 27.01.2015. 17:43

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Varaždinska županija

Delegacija Varaždinske županije predvođena županom Predragom Štromarom i njegovim zamjenikom Alanom Košićem boravi u talijanskome gradu Udine na konferenciji o financiranju i izgledima za rast gospodarskih i trgovinskih odnosa.

Sama konferencija  je prilika i za predstavljanje gospodarskih potencijala Varaždinske županije. Tako će direktor AZRA-e Nikola Kučiš sudionicima konferencije prezentirati budućnost upravljanja strukturnim fondovima EU-a u Hrvatskoj dok će voditelj projekta Tehnološki centar drvne industrije Lepoglava Damjan Županić predstaviti sve mogućnosti i potencijale koje nudi spomenuti centar.

Predviđen je susret i s predsjednikom Trgovinske komore grada Udine Giovannijem Da Pozzom, a župan Štromar je naglasio kako je svaka konferencija ili forum dobra prilika za prezentaciju Varaždinske županije.

- Naša tvrtka  Poslovne zone  zaista radi na tome da privuku sve više investitora u Županiju, a siguran sam da će nakon Wolsdorfa i PressGlassa uskoro i nove tvrtke otvoriti svoje pogone- rekao je Štromar.

U delegaciji su i saborski zastupnik , ujedno i gradonačelnik Grada Lepoglave Marijan Škvarić te pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, regionalni razvoj i europske integracije Varaždinske županije mr.sc. Jelena Zrinski Berger.

Komentari