policija u akciji

eTV - Bili smo u Ivancu, muškarcu po žurnoj mjeri oduzeta djeca pa je bacio Molotovljev koktel

O svemu se oglasio i ravnatelj Centra za socijalnu skrb Ivanec Robert Čusek koji je za 24 sata rekao kako su muškracu oduzeli oduzeli četvero djece iz obitelji zbog grubog zanemarivanja...
Objavljeno: 20.12.2022. 13:38

Zadnja izmjena: 20.12.2022. 15:53

Kao što smo jutros izvijestili, oko 9.25 sati muškarac starosti 40 godina došao je do prostora Centra za socijalnu skrb u Ivancu, na prvom katu zgrade razbio staklo na vratima hodnika te u isti bacio zapaljivu staklenu bocu, nakon čega se svojim vozilom udaljio s mjesta događaja.

Bili smo na mjestu događaja koje još uvijek štiti policija, a  uslijed djelovanja zapaljive materije nastala je materijalna šteta, dok nije nitko ozlijeđen. Brzom reakcijom policijskih službenika, 40-godišnjak je ubrzo pronađen i uhićen te se dovodi u Policijsku postaju Ivanec na kriminalističko istraživanje.

O svemu se oglasio i ravnatelj Centra za socijalnu skrb Ivanec Robert Čusek koji je za 24 sata rekao kako su muškracu oduzeli oduzeli četvero djece iz obitelji zbog grubog zanemarivanja. Dodao je kako su djeca oduzeta zbog zanemarivanja, no da nije bilo fizičkog nasilja. Tvrdi i kako su u ovom napadu sudjelovali zajedno majka i otac djece.

 

Komentari