eTV ANKETA

eTV ANKETA: Građani o prijevremenim izborima - trebaju li Varaždinu ili ne?

Objavljeno: 24.11.2015. 15:30

Zadnja izmjena: 25.01.2016. 08:22

Foto: Ilustracija / Siniša Sović

Na tiskovnoj konferenciji održanoj nakon sastanka gradonačelnika Habuša i saborskih zastupnika iz Varaždinke županije koji su se sastanku odazvali, bilo je riječi i o prijevremenim izborima u Gradu Varaždinu o kojima se već duže vrijeme spekulira.

Premda je gradonačelnik Goran Habuš prije mjesec dana na neki način najavio svoju ostavku ukoliko ne riješi problem s balama smeća, iz njegove jučerašnje reakcije na novinarsko pitanje o ostavci, može se zaključiti da je svoju odluku promijenio.

Izborima se, zanimljivo, protivi i Radimir Čačić premda ne isključuje mogućnost da Reformisti neće podržati proračun, baš kao ni HDZ-ovci čiji je predsjednik Anđelko Stričak to otvoreno i najavio.

Građani s kojima smo danas razgovarali uglavnom smatraju da se izbori trebaju održati, premda sumnjaju da će to riješiti gradske probleme. Možda je najzanimljivija poruka gospođe koja je u malo riječi rekla zapravo sve: "Da politika radi ono što treba, da je sve transparentno i da ljudi rade svoj posao, prijevremenih izbora ne bi trebalo biti nigdje..."

Mišljenja Varaždinaca pogledajte u video prilogu: 

Komentari