konferencija za medije

eTV - Čehok: Pogledajte ovo igralište, a Ruža nek mi pokaže koji su to stanovi za mlade

Objavljeno: 02.03.2023. 12:17

Zadnja izmjena: 02.03.2023. 12:18

Foto: Luka Šalamun

Nezavisna lista Ivana Čehoka održala je danas konferenciju za medije na kojoj su se osvrnuli na novoizgrađeno košarkaško igralište u Istarskoj ulici u Varaždinu.  

Kako je rekao Čehok, bivša gradska vlast ostavila je projekt sportskog parka na 11 tisuća kvadratnih metara s raznim aktivnostima iza zgrada u Koblenzovoj ulici, a od svega toga, tvrdi, aktualna gradska uprava realizirala je tek košarkaško igralište. Pritom je ponovno prozvao gradsku upravu da troše sredstva "kao age i begovi" te da nemaju nijedan ozbiljan projekt osim sortirnice i reciklažnog dvorišta, koji je, kako je ponovio, njihov projekt.

- Ovo amblematski, ali nažalost i simptomatski predstavlja ovu gradsku vlast. Ovako će se to i nastaviti, bit ćemo u blatu i glibu, nema nijedne nove investicije, nijednog novog projekta. Sve što čujemo je samo, ja sam to tako nazvao, futur drugi lijeni, "mi ćemo, mi budemo, mi planiramo" - rekao je Čehok.

Čehok se osvrnuo i na izjavu SDP-ove županijske vijećnice Ruže Jelovac koja je u jučerašnjoj eTV emisiji rekla kako je "Bosilj podijelio stanove mladim liječnicima".

- Ja bih volio da mi se pokaže koji su to stanovi za mlade. Mi smo podijelili osam stanova bolnici. Umjesto da smo sad dovršili POS, da smo te stanove doista dali liječnicima, mi smo ovdje prekinuli POS, a s druge strane baljezgaju o stanovima za mlade koji će navodno biti povoljniji prema nekakvoj SDP-ovoj stanogradnji. Pa toga nije moguće ni u Zagrebu - rekao je.

Komentari