pogledajte

eTV - Podigli smo dron, evo kako se Novi Marof priprema za današnju feštu i dolazak premijera

Sutrašnjom će se sjednicom obilježiti završetak sanacije odlagališta Čret vrijednosti oko 17,5 milijuna kuna, ali i otvorenje novomarofske Istočne obilaznice...
Objavljeno: 31.08.2023. 14:10

Zadnja izmjena: 01.09.2023. 09:43

Foto: Boris Matijašec

Sutra, 1. rujna 2023. godine, s početkom u 17 sati na saniranom odlagalištu Čret održat će se svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Novog Marofa povodom čega je na nekadašnjem odlagalištu Čret podignut velik šator.

Naime, sutrašnjom će se sjednicom obilježiti završetak sanacije odlagališta Čret vrijednosti oko 17,5 milijuna kuna, ali i otvorenje novomarofske Istočne obilaznice na koju se čekalo 30-ak godina, a koja je duga gotovo 4,5 kilometara i vrijedna 18,9 milijuna eura. Grad Novi Marof stoga poziva sve mještane da se pridruže svečanosti, a svoj dolazak najavio je, između ostalih, i premijer Andrej Plenković. U našem eTV prilogu pogledajte kako se Novi Marof priprema za sutrašnje slavlje.

- Razlog nesvakidašnjoj i neuobičajenoj lokaciji su dva velika, za Grad Novi Marof povijesna projekta o kojima su govorile generacije. U ovoj posebnoj prigodi, imamo čast proslaviti uspješno završene višemilijunske projekte koji su obogatili naš grad, a riječ je o dva vrlo važna, velika i uspješna projekta. Vaša prisutnost bila bi nam izuzetna čast dok se prisjećamo napretka koji smo postigli, ali i razmišljamo i radimo s ciljem daljnjeg razvoja našeg Novog Marofa - rekao je gradonačelnik Siniša Jenkač.

Komentari