Trofej Grada Varaždina 2023

eTV - Pogledajte kako je bilo na plesnom natjecanju Trofej Grada Varaždina 2023

Objavljeno: 22.10.2023. 09:08

Zadnja izmjena: 22.10.2023. 09:44

Foto: Boris Matijašec

Plesna strast ispunila je Sportsku dvoranu Graberje u Varaždinu tijekom jučerašnjeg otvaranja Trofeja Grada Varaždina 2023. Ovo prestižno plesno natjecanje, organizirano od strane Sportskog plesnog kluba Valcer u suorganizaciji s Plesnim klubom Takt i Hrvatskim sportskim plesnim savezom, okupilo je preko 500 sudionika u različitim plesnim disciplinama.

Od najmlađih plesača u kategoriji mlađih osnovaca do najstarijih sudionika u kategoriji veterana, svatko je pronašao svoje mjesto na plesnom podiju. Sudionici su se natjecali u disciplinama latinsko-američkih plesova, uključujući sambu, cha-cha, rumbu, pasodoble i jive, te disciplinama standardnih plesova, među kojima su engleski valcer, tango, bečki valcer, slowfox i quickstep.

Trofej Grada Varaždina je jedno od najvećih i najvažnijih plesnih natjecanja u regiji, a jučerašnji dan bio je ispunjen nevjerojatnim plesnim izvedbama, a natjecali su se talentirani plesači iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije, Slovačke, Mađarske i Italije. Djelić atmosfere sa natjecanja pogledajte u našem eTV prilogu. 

 

Komentari