ne propustite pogledati

eTV - Prvi smo zavirili u novi Steel &Meat – Beer&Burger bar na Korzu

Riječ je o jedinom lokalu uređenom u Steampunk stilu u Hrvatskoj, koji uz prekrasno i posebno uređen unutarnji dio ima i dvije terase: jednu malu i intimnu u dvorištu Poe centra, a drugu veliku na samom na Korzu...
Objavljeno: 08.08.2021. 09:38

Zadnja izmjena: 10.08.2021. 08:09

Ovih dana, točnije 27. srpnja, Varaždincima i svim njihovim gostima vrata je otvorio Steel &Meat – Beer&Burger bar, koji se nalazi u samom srcu grada, na adresi trg kralja Tomislava 4 u Poe centru, dakle na Korzu.

  • Jedini takav u Hrvatskoj: Riječ je o jedinom lokalu uređenom u Steampunk stilu u Hrvatsoj, pri čemu je cijeli interijer ručni rad akademskog kipara Lea Frišćića koji djeluje pod imenom Smogart. 
  • Dvije terese: Uz prekrasno i posebno uređen unutarnji dio Steel &Meat bar ima i dvije terase, jednu malu i intimnu u dvorištu Poe centra, a drugu veliku na samom na Korzu.
  • Glavna ponuda: Prvenstveno su to vrhunski craftburgeri, na čijoj se recepturi i tehnologiji radilo posljednjih 6 mjeseci kako bi bili što uravnoteženiji okusi i teksture.
  • Rad na licu mjesta: Sve se radi na licu mjesta od oblikovanja burgera od svakodnevno svježe junetine do domaćih umaka od kojih se neki kuhaju i reduciraju i po 6 sati na laganoj vatri. Nema zamrzavanja i nema kupovnih gotovih umaka. Uz 8 mesnih burgera, u ponudi je i vege inačica sendviča u istom burger pecivu.
  • Odličan izbor piva: Naravno, kao što ime kaže tu je odličan izbor piva, a nudimo i svoje brendirano točeno craft pivo STEEL & MEAT u kolaboraciji s Križevačkom pivovarom, kao i dvadesetak vrsta whiskey-a, desetak rumova, dvadesetak ginova, fine rakije i likere i još puno toga.
  • Bezglutenski deserti: Za deserte Steel &Meat – Beer&Burger bar nudi premium sladolede IL PRIMO s velikim udjelom voća ili ostalih okusa ( najmanje 45 % sladoleda je voće ili čokolada ili…). Imaju 17 okusa, većina je bezglutenska, a nekoliko je i veganskih.

Komentari