Besplatna edukacija o provođenju veterinarske i sanitarne inspekcije

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 14.10.2013. 07:31

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: hgk.hr

Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Varaždin organizira edukaciju na temu "Provođenje službenih kontrola veterinarske i sanitarne inspekcije".

Predavanje će se održati u petak, 18. listopada u prostorijama županijske Gospodarske komore u Ulici P. Preradovića 17/III, s početkom u 10 sati.

Edukacija je besplatna, a namijenjena je svim subjektima u poslovanju s hranom koji proizvode, prerađuju, pripremaju, distribuiraju ili na bilo koji drugi način posluju s hranom unutar prehrambenog lanca.

Bit će riječi o načinima i praktičnom pristupu provjere usklađenosti sa zakonodavnim uvjetima koje subjekti u poslovanju s hranom moraju udovoljiti i jednako tako moraju moći dokazati tijekom provođenja službenih kontrola nadležnim inspekcijama, a predavanje će održati predstavnici Uprave za veterinarstvo i sigurnost hrane te Uprave za sanitarnu inspekciju.

HGK - Županijska komora Varaždin ovu edukaciju organizira u suradnji s Centrom za kvalitetu HGK, Ministarstvom poljoprivrede – Upravom za veterinarstvo i sigurnost hrane te Ministarstvom zdravlja – Upravom za sanitarnu inspekciju.

Komentari