Čačić, i Tedeschi u Londonu o „investicijskom ubrzanju“

Objavljeno: 16.05.2012. 11:01

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

U Londonu će se 18. i 19. svibnja održati redovita godišnja konferencija Europske banke za obnovu i razvitak (EBRD). Paneli su raspoređeni po državama i regijama, s tim da će Hrvatska imati samostalan jednosatni okrugli stol pod nazivom "Croatia Investment Fast Forward", piše Poslovni.hr.

Iz Ministarstva gospodarstva, organizatora panela, ni nakon dva tjedna novinari nisu uspjeli dobiti detaljnije informacije o čemu će se tijekom tih sat vremena govoriti - jer se "materijal još kristalizira".

Na panelu će, kako je previđeno programom EBRD-a, govoriti Radimir Čačić, potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva, te njegov posebni savjetnik Ante Ramljak, inače član Upravnog odbora Centra za praćenje poslovanja i investicija u energetici.

Pregled osnovnih aktualnih ekonomskih pokazatelja države dat će Maroje Lang, pomoćnik ministra financija (bivši direktor u HNB-u). Iz korporativnog sektora nastupaju Emil Tedeschi, većinski vlasnik Atlantic grupe, te Leo Penović, vlasnik projektantske tvrtke Expert Genesis iz Splita. 

Komentari