Carlsbergu Croatia zlatna medalja u Bruxellesu za Zlatni Pan

Piše: evz/VLM

Objavljeno: 27.05.2011. 17:33

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Uz prošlogodišnju nagradu za izvrsnost okusa The Superior Taste Award, ovo je još jedno značajno priznanje struke za pivo koje su odabrali hrvatski potrošači, kažu u Carlsbergu.

Carlsbergov Zlatni Pan dobilo je još jednu međunarodnu potvrdu struke osvojivši zlatnu medalju na međunarodnom natjecanju u kvaliteti Monde Selection u Bruxellesu, izvijestili su iz Carlsberga.

- Zlatni Pan rezultat je zajedničkog rada naših pivarskih majstora i hrvatskih potrošača koji su aktivno sudjelovali u procesu stvaranja i odabira svog savršenog piva. Drago nam je da je struka još jednom potvrdila njihov odabir, a time i našu spremnost da pažljivo slušamo i uvažavamo zahtjeve naših potrošača - istaknuo je Vlado Sobota, direktor proizvodnje Carlsberga Croatia.

Monde Selection nagrada dodatno potvrđuje usmjerenost koprivničke pivovare na kvalitetu u proizvodnji piva koja podrazumijeva korištenje samo najboljih sirovina uz primjenu sustava upravljanja sigurnošću hranom prema normi ISO 22000, tvrde u Carlsbergu ističući kako su oni jedina hrvatska pivovara s ISO certificiranim integriranim sustavom upravljanja koja garantira provedbu strategije izvrsnosti, kako u proizvodnji tako i u cjelokupnom poslovanju kompanije.

Monde Selection priznati je međunarodni institut koji djeluje od 1961. godine primjenjujući visoke kriterije za testiranje i ocjenjivanje kvalitete proizvoda iz cijelog svijeta zbog čega slovi za nepristranog svjedoka kvalitete, prioćili su iz Carlsberga.


Komentari