HGK - ŽUPANIJSKA KOMORA VARAŽDIN

Info dan poslovnog Programa Business Development and Innovation Croatia

Objavljeno: 06.07.2020. 18:53

Zadnja izmjena: 06.07.2020. 18:56

Info dan poslovnog Programa poslovni razvoj i inovacije (Business Development and Innovation Croatia) održat će se u četvrtak, 9. srpnja od 10.00 do 13.00 sati u HGK - Županijskoj komori Varaždin, P. Preradovića 17/I koji je pripremljen u suradnji s organizacijom Innovation Norway.

Cilj Programa poslovni razvoj i inovacije je povećanje stvaranja novih vrijednosti i održivog rasta u hrvatskom privatnom sektoru, a financira se sredstvima Norveške darovnice (Norway Grants) i dio je financijskih mehanizama Europskog gospodarskog prostora (EEA) i Norveške darovnice (Norway Grants) za razdoblje 2014. – 2021.

Info dan se organizira nakon održane online konferencije za poslovni Program Business Development and Innovation Croatia radi pružanja dodatnih praktičnih informacija i odgovora gospodarstvenicima o natječaju Programa, postupku, obrascima i pratećim dokumentima prijave za bespovratna sredstva za projekte iz područja Inovacija zelene industrije i Plavog rasta (Green Industry Innovation i Blue Growth), koja su glavni fokus Programa.

Događanje je namijenjeno malim i srednjim poduzećima, te velikim tvrtkama, koje nemaju više od 25% državnog vlasništva, zainteresiranim za prijavljivanje na natječaj poslovnog programa u cilju realizacije projekata koji trebaju zadovoljiti sljedeće uvjete razvoja:

- da budu inovativne tehnologije/ rješenja/ proizvodi/ usluge (novo na tržištu) i/ili

- da uključuju primjenu inovativnih tehnologija / rješenja / proizvoda unutar tvrtke (novo za tvrtku).

Sudjelovanje na Info danu je besplatno, a radni jezik je engleski. Prijavu možete izvršiti online, a krajnji rok za prijavu je utorak, 7. srpnja 2020. godine.

Sastanak će se održati sukladno propisanim epidemiološkim mjerama i broj sudionika je ograničen, te će potvrda o sudjelovanju prijavljenima biti dostavljena naknadno.

Komentari