Održana konstituirajuća sjednica Gospodarsko-socijalnog vijeća Varaždinske županije

Objavljeno: 21.12.2015. 18:00

Zadnja izmjena: 22.02.2016. 14:33

Foto: VŽ Županija

U Županijskoj palači u Varaždinu održana je konstituirajuća sjednica Gospodarsko-socijalnog vijeća Varaždinske županije...

Za predsjednika je izabran Nenad Leček iz Nezavisnih hrvatskih sindikata, dok su za dopredsjednike izabrani Daniel Vlaisavljević kao predstavnik Županije i Denis Čupić iz redova Hrvatske udruge poslodavaca.

Župan Varaždinske županije Predrag Štromar tom je prilikom čestitao svim izabranim članovima GSV-a te naglasio važnost djelovanja županijskog GSV-a. Župan je istaknuo da žele postati sredina koja svojim građanima osigurava visoku kvalitetu života i rada kroz ulaganje u gospodarstvo i obrazovanje, kao osnovne pokretačke snage razvoja: 

- Važan nam je rad GSV-a čiji je cilj zaštita i promicanje gospodarskih i socijalnih prava odnosno interesa radnika i poslodavaca, vođenja usklađene gospodarske, socijalne i razvojne politike, poticanja sklapanja i primjene kolektivnih ugovora te njihovoga usklađivanja s mjerama gospodarske, socijalne i razvojne politike – istaknuo je Štromar.

 

Komentari