Raspisana prva tri Javna poziva iz Poduzetničkog impulsa 2015.

Objavljeno: 10.03.2015. 13:12

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Ilustracija

Ministarstvo poduzetništva i obrta raspisalo je prva tri Javna poziva iz Poduzetničkog impulsa. Javni pozivi raspisani su za Cjeloživotno obrazovanje za obrtnike, zatim poziv za Jačanje konkurentnosti uslužnih djelatnosti te poziv za Jačanje konkurentnosti prerađivačke industrije.

Predmet Otvorenog prvog javnog poziva je dodjela bespovratnih sredstava Ministarstva poduzetništva i obrta za aktivnost Cjeloživotno obrazovanje za obrtnike. Poziv se objavljuje u dnevnim novinama i na mrežnim stranicama Ministarstva (www.minpo.hr). Prijave se zaprimaju isključivo od 30. ožujka 2015. godine. Otvoreni javni poziv je otvoren do iskorištenja sredstava, ali ne dulje od 13. studenoga 2015. godine.

Predmet Javnog poziva Jačanje konkurentnosti uslužnih djelatnosti je dodjela bespovratnih sredstava Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije za Jačanje konkurentnosti uslužnih djelatnosti. Poziv se također objavljuje u dnevnim novinama i na mrežnim stranicama Ministarstva poduzetništva i obrta te HAMAG-BICRO-a (www.minpo.hr, www.hamagbicro.hr), a prijave se zaprimaju isključivo od 30. ožujka 2015. do 13. travnja. 2015. godine.

Predmet trećeg Javnog poziva u prva tri raspisana za Jačanje konkurentnosti prerađivačke industrije je dodjela bespovratnih sredstava Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije za Jačanje konkurentnosti prerađivačke industrije. I ovaj Poziv se objavljuje u dnevnim novinama i na mrežnim stranicama Ministarstva poduzetništva i obrta i HAMAG-BICRO-a (www.minpo.hr, www.hamagbicro.hr), a prijave se zaprimaju isključivo od 30. ožujka 2015. do 13. travnja 2015. godine.

Sve informacije, kao i ciljevi i uvjeti Javnih poziva te potpuna dokumentacija nalaze se na stranicama Ministarstva poduzetništva i obrta i HAMAG-BICRO-a.

Komentari