Saznajte gdje i kako steći zvanje rukovatelja motornom pilom

Objavljeno: 29.01.2014. 08:45

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: ilustracija

Riječ je o programu koji će, u suradnji s Općinom Bednja i Šumarijom Ivanec, u Bednji provoditi Srednjoškolska ustanova za obrazovanje odraslih Zagrebinspekt obrazovanje.

Svi građani s područja Općine Bednja i okolice koji su zainteresirani za osposobljavanje za rad na radnim mjestima s posebnim uvjetima rada za zvanje rukovatelja motornom pilom, pozvani su na radni dogovor za početak nastave koji će se u prostorijama Općine Bednja održati u utorak, 11. veljače, s početkom u 18 sati.

Tamo će biti upoznati sa svim detaljima nastavnog plana i programa temeljem kojeg će dobiti iskaznicu o osposobljenosti za rukovanje motornom pilom, a osposobljavanje će im biti upisano i u ERPS.

Teoretski dio nastave izvodit će se 11., 12. i 13. veljače od 18 do 21 sati, a praktična obuka provest će se 15. veljače od 9 do 14 sati, na odabranom radilištu.
 
Nakon odrađenog nastavnog plana i programa obavit će se provjera stupnja osposobljenosti polaznika. U teoretskom dijelu polaznici će rješavati testove znanja, dok će u praktičnom dijelu obaviti određene praktične zadatke koje im postavi ispitna komisija.
 
Cijena osposobljavanja je 600 kuna, a za upis potrebno je osigurati svjedodžbu završnog stupnja obrazovanja (može i osnovna škola), rodni list ili domovnicu, potvrdu liječnika o zdravstvenoj osposobljenosti i dvije fotografije dimenzija osobne iskaznice.
 
Prijave polaznika primaju se u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Bednja, Trg sv. Marije 26, tel. 796-309.
 
Ostale informacije dostupne su na besplatni telefon 0800 200 036.

Komentari