U Nedelišću 6. gospodarski forum okupio brojne poduzetnike

Objavljeno: 28.01.2012. 11:33

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: mnovine.biz

Uz prisustvo najviših općinskih dužnosnika i brojnih poduzetnika u organizaciji općinske Udruge poduzetnika i obrtnika te Općine, u Nedelišću je u petak održan 6. gospodarski forum.

Vršitelj dužnosti predsjednika Zlatko Tkalčec uvodno je podsjetio kako je Udruga osnovana radi promicanja zajedničkih interesa njezinih članova te okupljanja poduzetnika i obrtnika u svrhu ostvarivanja njihovih poslovnih ciljeva te gospodarskog razvoja općine Nedelišće, pišu mnovine.biz

Govoreći o programskim aktivnostima u 2012. godini, rekao je kako su to uspostava sustava potpora i pomoći članovima Udruge u njihovim potrebama, partnerstvo s Općinom Nedelišće u provedbi Strateškog plana razvoja općine, zajednički nastupi na gospodarskim sajmovima, edukacija poduzetnika i obrtnika, izrada promotivnog materijala općine Nedelišće, uspostava sustava informiranja, razmjena iskustava i informacija te poslovno udruživanje.

Općinski načelnik Mladen Horvat istaknuo je kako Općina Nedelišće ima partnerski odnos s Udrugom te da se kroz organizaciju tog tipa foruma željelo reći tko što radi, te koje su želje i mogućnosti da bi se onda mogli organizirati tematski forumi.

Komentari