Usavršeni prvi menadžeri za provedbu EU projekata

Objavljeno: 19.05.2011. 15:31

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Agencija za razvoj Varaždinske županije (AZRA) i Gospodarska škola Varaždin, Centar za obrazovanje odraslih zajedno sudjeluju u provedbi Programa usavršavanja za poslove menedžera/ice za izradbu i provedbu EU projekata čiji je nosioc i provoditelj Gospodarska škola Varaždin.

Program podupire Varaždinska županija, a uloge edukatora u programu su pripale ovlaštenim AZRA-inim predavači zbog bogatog iskustva na izradbi i provedbi EU-ovih projekata.

Odrađen prvi ciklus edukacije bio je  namijenjen prije svega profesorima srednjih škola s područja Varaždinske županije tijekom kojeg se 30-tak polaznika upoznalo sa metodologijom upravljanja projektnim ciklusom – osnovnom skupinom alata za pripremu i upravljanje projektima koji se koriste kod projekata financiranih iz EU fondova.

Uz teoretski dio, polaznici su kroz radionice razvili vlastite projektne prijedloge koje će škole moći prijaviti na natječaje otvorene u sklopu različitih programa pomoći Europske Unije.

Program usavršavanja održavao se u prostorima Gospodarske škole Varaždin, trajao je 156 sati, a uvjeti za upis u program bili su završena VŠS ili VSS, poznavanje engleskog jezika i osnove Microsoft Worda i Microsoft Excela, te želja da se nauči više o mogućnostima financiranja svojih poslovnih pothvata iz fondova EU, te drugih donatorskih fondova.

Gospodarska škola Varaždin raspisala je natječaj za drugi ciklus edukacije namjenjen svima koji su željni stjecanja novih znanja i/ili usavršavanja, a zadovoljavaju uvjete za upis: imaju završenu najmanje četverogodišnju srednju školu, poznaju engleski jezik i osnove služenja alatima Microsoft Word i Microsoft Excel.

Natječaj za upis polaznika u drugi krug programa za obrazovanja odraslih obuhvača :
1.     osposobljavanja za Suradnika/icu za izradbu i provedbu EU-ovih projekata
2.     usavršavanja za Menadžera/icu za izradbu i provedbu EU-ovih projekata


Upisi traju do formiranja grupe, a vrše se u Gospodarskoj školi Varaždin, Božene Plazzeriano 4  i  to:
ponedjeljak i četvrtak od 14 do 17 sati, a utorak, srijeda i petak od 8 do 12 sati. Dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 492-280 ili e-mail: [email protected]

Komentari