Kandžija i njegove “Gole žene“ premijerno nastupaju u Rogozu

Objavljeno: 07.11.2015. 19:48

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:09

Foto: Facebook

Kandžija i njegove Gole žene premijerno će nastupiti na pozornici kluba Rogoz, odnosno na podrumskoj sceni varaždinskog HNK, u subotu, 14. studenoga, s početkom u 22 sata...

Prošlog vijkenda su TOF, Kandžija & Gole žene i Chew The Fat!Cro ekipa sijali strah po Rijeci, a serija nastupa se iduće subote nastavlja u Varaždinu. Uvod i rasplet predstave koju TOF dovodi u Varaždin uz vizualne poslastice VJ polygona pretvorit će se u tulum za sva osjetila, a stvar će se rasplitati do dugo u noć.

Glavni akteri showa, Kandžija i njegove Gole žene, večer će uzburkati svojim britkim rimama. Vlasnici najočekivanijeg albuma godine, a odnedavno i ugovora s Universal Musicom, najavljuju da s albumom stiže neko novo poglavlje njihove karijere.

Podsjećamo, osječki reper Stjepko Galović s boravištem u Metropoli, iza sebe ima 3 albuma, hrpu koncerata po svuda u regiji, na svim važnijim festivalima i mjestima. Prvi hvaljeni "Narodnjaci" (Jelena, Bicikl) iz 2009. te "Koktel od rakije" iz 2011.

Poznat kao najbolji freestyler na Balkanu, počeo je prvo sa svojim dj-em - Pipsom, a danas nakon godina usavršavanja benda, samo sa svojim bendom - Golim ženama, koji su ustvari šest muškaraca.

Komentari