Ludbreg petkom: Izložba "Razgovor s cvijećem" u ZB Artu

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 29.04.2014. 10:38

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: ilustracija

Galerija ZB ART iz Ludbrega nastavlja svoj niz izložbi povodom 15. godišnjice galerije i 35 godina ZB ART-a novom izložbom, petom po redu, pod nazivom "Razgovor s cvijećem" u sklopu programa Ludbreg petkom.

Tematskim izložbama "More", "Životinjski svijet", "Ludbreški otisak", "Lica i siluete" obilježena su prethodna razdoblja, a ovom izložbom stavlja se naglasak na cvijeće.

Izložba će biti otvorena 2. svibnja u 19 sati u galeriji ZB ART, P.Zrinskog 24 u Ludbregu. Na ovoj izložbi predstavit će se likovna ostvarenja 26 autora: Mia Abramović, Jakob Baranašić, Štefanija Baranašić, Zlatko Baranašić, Enerika Bijač, Branko Budimir, Ingeborg Crnogaj, Ivan Cvetko, Marija Čukelj, Branko Dolonec, Dubravko Đurđek, Zorka Forko, Zorica Hunijed, Tatjana Ivančić, Andrea Jelaković, Blanka Kliček, Branimir Mance, Zrinka Mutić, Dejan Štefanek, Jurica Varga, Ana Viduk, Ankica Verhas, Dragica Vodanović, Mirjana Vrček Maltar, Petar Pjerre Weisz i Ivan Žerjavić.

Ludbreg petkom je program pokrenut ove godine i kojem je cilj promocija kulturnih aktivnosti kako bi se pokazao njihov značaj i uloga. Predviđeni su brojni programi, bit će tu večeri poezije, razna predavanja i koncerti. U sklopu programa svakog petka u poslijepodnevnim satima održavaju se zanimljivi kulturni programi u organizaciji ludbreških ustanova, udruga, ali i gostiju u suradnji s Gradom Ludbregom i Pučkim otvorenim učilištem "Dragutin Novak".

Komentari