Ne propustite premijeru erotske komedije Bogi Ivač – Znova

Piše: eVz/hnkvz.hr

Objavljeno: 15.12.2013. 14:49

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: hnkvz.hr

U petak 20. prosinca s početkom u 20 sati na Sceni Zvonimir Rogoz premijerno će se izvesti predstava Bogi  Ivač – Znova (srednjovjekovne francuske farse na kajkavskom). Tekst je s francuskog preveo Vladimir Gerić koji je i scenograf predstave, redatelj je Ljubomir Kerekeš koji je i autor adaptacije teksta te kostimograf.

Jedna od najpoznatijih, najbolje posjećenih i najdugotrajnijih predstava HNK-a u Varaždinu, vraća se u punom sjaju. Naravno, radi se o predstavi Bogi Ivač – Znova. Ljubomir Kerekeš okupio je glumačku ekipu koja će obnoviti kajkavsku erotsku komediju Bogi Ivač i opravdati dodatak Znova u sklopu kojeg se nalazi niz novih, aktualnih i duhovitih situacija.

Predstava je svakako za odrasle jer obiluje lascivnim scenama. Jan Kerekeš utjeloviti će novog Bogog Ivača, Sunčana Zelenika Konjević utjeloviti će Miciku, Ljubomir Kerekeš i Mirjana Sinožić glumiti će roditelje Bogog Ivača, a Fičfirič će biti Mitja Smiljanić.

 Inače, autor kajkavizacije je Tomislav Lipljin, songovi su djelo Dragutina Novakovića Šarlija, a asistent redatelja je Jan Kerekeš.

Reprizne izvedbe na rasporedu su u subotu, 21. prosinca u 20 sati, predstava u nedjelju 22. prosinca u 20 sati je prodana, a slijede izvedba u četvrtak, 26. prosinca u 20 sati te gostovanja u u ponedjeljak, 23. prosinca u 20 sati u PUO Ludbreg i Društvenom domu u Jalžabetu u subotu, 28. prosinca u 20 sati.

Komentari