Prijavi svoj bend za nastup na ovogodišnjem Jailhouse festivalu

Objavljeno: 15.06.2015. 11:58

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Imaš svoj bend? Želiš nastupati na festivalu, dobro se zabaviti i svirati za svoju publiku? Prijavi se na Jailhouse festival! Sve što trebaš je poslati snimku ili audio zapis i kratki opis benda te se time izboriti za nastup na ovogodišnjem Festivalu.

Očekuje te dobra atmosfera, zagrijana publika, vrhunske fotografije, dobro poznata glazbena imena i, naravno, odlična zabava!

U dobro poznatoj koncepciji Jailhouse festivala, Nezavisna udruga mladih ove je godine pripremila dvije koncertne večeri u kojima će nastupiti Vatra (8. kolovoza) i Šank (15. kolovoza). Uz navedena imena, organizatori su opet odlučili dati priliku demo bendovima da pokažu što znaju i upotpune cjelokupnu sliku. Tako se za svaku od dvije večeri traže po dva benda koji će nastupati prije glavnih izvođača večeri.

Tko se može prijaviti?

- svi zainteresirani demo bendovi s područja RH

Kako se prijaviti?

- slanjem e-maila na [email protected]
- u naslovu maila mora stajati ime benda, a mail mora sadržavati kratak opis benda, fotografiju benda, broj telefona i e-mail adresu kontakt osobe te link na snimku ili audio zapis benda
- potrebno je poslati najmanje tri glazbene snimke ili zapisa, od kojih barem jedna mora biti autorska
- u prijavi je potrebno navesti za koju od dvije večeri je bend zainteresiran da nastupi (moguće navesti obje)

Kada će biti rezultati?

- najkasnije 7 dana od završetka roka za prijave (29. lipnja 2015.)

Kako mogu dobiti dodatne informacije?

- sve upite slati u inboks FB stranice Festivala (https://www.facebook.com/num.lepoglava) ili na mail: [email protected]

Prijave za sve zainteresirane demo bendove traju do 22. lipnja 2015.

Komentari