UPS Feel: Osam prvih mjesta, dva druga i jedno treće mjesto

Objavljeno: 30.05.2015. 18:45

Zadnja izmjena: 25.03.2016. 10:01

Foto: UPS Feel

U Nedelišću u organizaciji hrvatskog navijačkog i pom pon plesnog saveza, održano je Croatian and Slovenian dance open, natjecanje u svim plesnim stilovima. Po prvi puta Feelovci su sudjelovali na tom natjecanju te osvojili 4 zlata i 2 srebra. Dječaci pod nazivom Born To Feel te cicibanke pod nazivom Feel Ciciban, osvojili su druga mjesta u stilovima hip hop i show dance, dok su Feel Mega Cicibani, Feel Show, Feel The Best i Feel It, u stilovima show dance te MTV jazz, osvojili zlato.

Odmah vikend nakon toga, Feelovci su odputovali u Zagreb na sljedeće natjecanje u organizaciji Bambi Kids Zagreb, pod nazivom Point international dance open Zagreb 2015.  Feel Cicibani, Feel Mega Cicibani, Feel The Best i Feel It, osvojili su zlata dok je uz nešto veću konkurenciju, Feel Show u show danceu osvojio je predivno treće mjesto, a dječaci Born To Feel u konkurenciji sa Slovenskim, BiH te riječkim plesnim klubovima osvojili odlično drugo mjesto!

Preponosna voditeljica i koreografkinja Romana Ratkaj, ovim putem zahvaljuje svim roditeljima na pomoći, posebno seniorima UPS Feela, koreografu Damiru Kačareviću, koreografkinji Melanie Šestan, Simoni Kušter i Melani Novoselec.

Do kraja ove sezone Feelovce očekuju još tri nastupa, u Koprivnici, Čakovcu i završna produkcija u Luminiu koja će se održati u subotu 13.6.2015.

Romana je nedavno u Zagrebu završila školu za Voditeljicu plesnih tehnika. Tako će Univerzalni Plesni Studio Feel na jesen svoje marljive satove odrađivati uz još kvalitetniji i profesionalniji program.

- Škola je bilo jedno veliko i naporno iskustvo uz sve što se u Feelu moralo odraditi, ali ne žalim ni sekunde provedene uz profesore koji su u meni posložili brdo kockica koje sam iskustvom do onda naučila, s kojima sam ostala u kontaktu i koji mi nude potpunu podršku u svemu što radim. Prijateljstvo se proširilo za još više voditelja plesnih studia diljem naše lijepe Hrvatske i šire s kojima će Feel surađivati, a moji Feelovci zaslužuju još kvalitetniji program - rekla je zadovoljna voditeljica i koreografkinja Romana.

Komentari