Uz Dan grada u Ludbregu izlažu Štefanija i Zlatko Baranašić

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 08.03.2014. 17:49

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: Artum.hr

U sklopu programa Ludbreg petkom 14. ožujka u 18 sati u Galeriji ZB Art bit će otvorena izložba „Ludbreški otisak“ na kojoj će se predstaviti Štefanija i Zlatko Baranašić. Ovom trećom izložbom ove godine ZB Art obilježava 15 godina djelovanja u Ludbregu i 35 godina postojanja Galerije koja je djelovala i u drugim gradovima u Hrvatskoj.

Izložba „Ludbreški otisak“ posvećena je Gradu Ludbregu za njegov dan koji se obilježava 19. ožujka. Istog dana, 14. ožujka u 19 sati u Vijećnici u Pučkom otvorenom učilištu „Dragutin Novak“ bit će proglašenje rezultata 4. književnog natječaja Radio Ludbrega i predstavljanje Zbornika radova 2013.

U programu sudjeluju profesor Pero Markić i nagrađeni autori. U glazbenom dijelu nastupit će Vokalni ansambl „Kadenca“ iz Koprivnice i Damir Branilović Brna, kantautor iz Varaždina.

Ludbreg petkom je program pokrenut ove godine i kojem je cilj  promocija kulturnih aktivnosti kako bi se pokazao njihov značaj i uloga. Predviđeni su brojni programi, bit će tu večeri poezije, razna predavanja i koncerti.

U sklopu programa svakog petka u poslijepodnevnim satima održavaju se zanimljivi kulturni programi u organizaciji ludbreških ustanova, udruga, ali i gostiju u suradnji s Gradom Ludbregom i Pučkim otvorenim učilištem „Dragutin Novak“.

Komentari