VIDEO: Premijera video spota za pjesmu "Živa sam" Jelene Žnidarić

Objavljeno: 04.06.2015. 14:35

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: YouTube screenshot

Jelena Žnidarić, Varaždincima poznatija kao Zsa Zsa L'amur snimila je obećani singl "Živa sam" a ovih dana premijerno je pikazan video spot za pjesmu.

Jeleni je kao natjecateljici X Factor Adria jedna od članova žirija Aleksandra Kovač obećala pjesmu, iako je ispala iz natjecanja.

Suradnja se ostvarila ubrzo nakon što je Jelena napustila natjecanje, a nakon snimljene pjesme, premijerno je ovih dana prikazan i video spot.

Za glazbu i tekst singla "Živa sam" zaslužna je upravo Aleksandra Kovač, a video spot napravila je produkcijska kuća RAprodukcija, poznata po produkciji svih Aleksandrinih spotova i turneja, kao i mnogih reklama i marketing kampanja.

Priča o Aleksandri i Jeleni dokazuje da je sve moguće i da se snovi ostvaruju. Jelena je kao sudionik regionalnog glazbenog natjecanja X Factor Adria, napustila natjecanje u fazi Boot camp.

Tada je Aleksandra Jeleni javno obećala pesmu i punu podršku. Obećanje je ispunila i nakon tjedan dana Jelena je bila u Beogradu, u Aleksandrinom studiju, gde je snimala svoj prvi singl.

Usljedilo je i snimanje video spota na lokacijama izvan Beograda, kao i u filmskom studiju, a snimanje je proteklo u pozitivnoj atmosferi, smijehu, jedenju čokolade, ali i ozbiljnom radu.

Kako zvuči Jelenin singl "Živa sam" pogledajte u video spotu:

Komentari